Фаталната катастрофа на бул. Черни връх е инцидент, а не умишлено

...
Фаталната катастрофа на бул. Черни връх е инцидент, а не умишлено
Коментари Харесай

Майката на Георги Семерджиев отрече той да е вземал наркотици

Фаталната злополука на бул. " Черни връх "  е случай, а не съзнателно ликвидиране. Така разяснява случилото се майката на Георги Семерджиев пред бТВ.

Според Мариана Семерджиева полицейски чадър над сина ѝ няма, а твърденията за това са смешни и нереални, показва тя.

Сигурна съм и че в момента на злополуката не е бил под влияние на опиати, по-скоро е използвал, когато се е прибрал у дома, уверена е Семерджиева. Няколко часа преди случая фамилията бяхме дружно с Георги и не е бил дрогиран, добавя още тя.

Припомняме, Георги Семерджиев избяга от местопроизшествието на 6 юли, а ден по-късно бе арестуван след спецакция. Според Мариана Семерджиева синът й е напуснал мястото на злополуката от боязън, в същото време признава, че обичал високите скорости.

След като се появи информация, че служителка от 1 РПУ е помогнала на Семерджиев да се укрие, прокуратурата стартира следствие против чиновници на Министерство на вътрешните работи за застъпничество над арестувания. В резултат на проверките СДВР в профил от служба Симона Радева, посочена за помощник на Семерджиев.

Не познавам полицайката Симона Радева, а по повод изказванията, че Георги се е свързал с нея, с цел да изиска помощ не мога да си ги обясня, така като синът ми си е оставил телефоните в колата преди да избяга, допълва Семерджиева.

Майката на Георги Семерджиев счита голяма част от изказванията през последните 5 месеца за погрешни, все пак не оневинява сина си. За едно обаче е сигурна, че синът й не взима опиати.

Припомняме, на 29 ноември ще бъде разпоредителното съвещание по делото " Семерджиев ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР